راهنمای شناسایی انگشتر نقره مردانه دست ساز

فیروزه | زمرد | یاقوت

خرید انگشتر نقره مردانه دست ساز


راهنمای شناسایی انگشتر نقره مردانه دست ساز

ا

تشخیص انگشتر نقره دست ساز و ماشینی

 

۱ : چون انگشتر نقره دست ساز گرانتر است بنابراین حتما کار بیشتری بر روی آن انجام شده و ظاهر بهتری دارد . انگشتر نقره دست ساز معمولا جلای فلزی دارند چون جلا داده شده و پولیش شده اند (۶ تا ۱۸ هزار تومان) . البته رکاب های ماشینی که می خرند و در فروشگاهم عرضه می کنند نیز جلا داده شده اند و ظاهر آنها مرتب است ولی معمولا این کار را نمی کنند چون قیمت انگشتر ۶ تا ۱۸ هزار تومان بالا می رود .

انگشتر فیروزه

۲ : در هنگام ساخت انگشتر نقره مردانه دست ساز ، رکاب تحت اختیار انگشترساز است و بر کل آن کنترل دارد . اگر در هنگام ساخت خرابکاری شود، انگشترساز بلافاصله آن را برطرف می کند اما در هنگام تولید ماشینی و ریخته گری، کنترل کردن مسیر جاری شدن نقره مذاب در اختیار ریخته گر نیست . اگر ریخته گری به آهستگی انجام شود ممکن است در جایی نقره منجمد شود و مسیر حرکت بقیه مذاب را ببندد . اگر خیلی سریع ریخته شود، بعد از سرد شدن (و کاهش حجم) ممکن است مک یا حفره گازی داخل رکاب باقی بماند . به طور ویژه به لبه های تیز توجه کنید . در انگشترهای ماشینی، لبه ها معمولا مقداری پلیسه دارند . نیاز به ذره بین هم نیست ! با چشم دیده می شود . کارهای ماشین به لحاظ تکنولوژی بالا ساخت تایلند می باشد که البته متاسفانه فروشگاه مجازی غیرمعتبر مخصوصا فروشگاه تلگرامی و اینستاگرامی بدون نماد اعتماد الکترونیکی نقره چینی ماشینی را بجای نقره تایلندی ماشینی میفروشند و بعضی ها هم گول قیمت پایین را می خورند .

 

۳ : به عیار نقره توجه کنید . معمولا عیار نقره در انگشترهای ماشینی پایین است . عیار ۸۴ قطعا ماشینی است البته در قدیم ! الان اغلب انگشترهای ماشینی دارای عیار ۹۰ است . عیار ۹۲۵ معمولا دستی است ولی انگشترهای ماشینی ۹۲۵ هم دیده شده که البته جدیدا خیلی رایج شده است . عیار ۹۵ قطعا دست ساز است البته ۹۲۵ رایج تر می باشد . عدد عیار نقره معمولا در زیر رکاب یا داخل رکاب (با سنبه) درج می شود .

 

۴ : این نکته را یک انگشترساز معتمد به من نشان داد که تعداد زیادی از انگشترهای شخصی ام را از او خریده ام .

داخل انگشتر و زیر نگین را بازرسی کنید . در انگشتر نقره دست ساز معمولا زیر نگین و داخل رکاب بسیار تمیز است زیرا انگشتر را مانند ساعت پهن شده از ریخته گر تحویل می گیرند . در آن زمان می توانند داخل دهانه انگشتر و زیر نگین را جلا بدهند، پولیش بزنند و طراحی کنند . سپس انگشتر را خم می کنند، به سایز معینی در آورده و جوش می دهند . در انگشترهای ماشینی چنین عملیاتی امکانپذیر نیست . از یک طرف به دلیل قیمت پایین آن تمیز کردن داخل رکاب توجیه اقتصادی ندارد . از طرف دیگر دسترسی به زیر نگین وجود ندارد و نمی توان آن را سنباده زد یا با نمد براق کرد .

 

بنابراین اگر نتوانستید از ظاهر انگشتر تشخیص بدهید (و کار ریخته گر بسیار تمیز و خوب بود) زیر نگین را نگاه کنید؛ جایی که در دسترس نیست و در انگشترهای ماشینی معمولا سیاه و بد منظره است .

 

البته این نکته را تاکید کنم که در ۹۹% موارد نیاز به بازرسی داخل رکاب و زیر نگین نیست چون سطح زبر و دون دون روی رکاب و نیز پلیسه های ریخته گری خودشان فریاد می زنند . البته یک بار هم فروشنده دو رکاب به من نشان داد و تاکید کرد که ماشینی هستند ولی غیر قابل تشخیص با رکاب دستی هستند که بعد از بازرسی دقیق متوجه شدم حق با اوست (عکس زیر) . طرح های ساده را معمولا به صورت ماشینی تولید می کنند . توجه کنید این رکاب های اشکی اغلب ماشینی هستند .

 

شما هموطنان عزیز می توانید برای مشاهده و خرید نگین انگشتر به سایت زرسی مراجعه فرمایید.



می پسندم نمی پسندم

تعداد بازديد : 89

تاریخ انتشار: دو شنبه 11 شهريور 1398 ساعت: 1:35

برچسب ها : ,,,,,,,,
نظر

مطالب مرتبط

بخش نظرات این مطلب


برای دیدن نظرات بیشتر روی شماره صفحات در زیر کلیک کنید

نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه:










دوستان و همکاران

با مرجع گرافیک دوست شوید !

محل لگوهای شما محل لگوهای شما محل لگوهای شما محل لگوهای شما محل لگوهای شما محل لگوهای شما محل لگوهای شما تهران گراف قالب گراف
تمامی حقوق سایت و قالب برای((فیروزه | زمرد | یاقوت)) محفوظ می‌باشد و هرگونه سؤاستفاده و کپی برداری پیگرد قانونی دارد | کپی رایت ۲۰۱۳
طراحی و سئو: تهران گراف ترجمه: قالب گراف